Goedkoop verhuizen Rotterdam

 • Binnen paar uur meer duidelijkheid
 • Diverse offertes vergelijken
 • 40% besparen op de verhuiskosten

Interne verhuizing

Soms komt het zo uit dat er binnen een woning of bedrijfsruimte een kleine verhuizing plaats zal vinden. Het verplaatsen van grote meubels is niet voor iedereen mogelijk en hierbij kunnen wij te hulp schieten. De 3 meest gekozen redenen:

 1. Wegens verbouwing
 2. Grote meubelstukken
 3. Interne verhuizing op kantoor

Bij een interne verhuizing zullen wij puur op locatie de helpende hand bieden. Er zijn dus geen kilometers die gemaakt moeten worden. Hierdoor is het relatief goedkoop om een interne verhuizing uit te laten voeren, ook qua tijd zal het vaak snel uitgevoerd kunnen worden. In hoeverre iets ingepakt dient te worden is geheel afhankelijk van de wensen.

Wegens verbouwing

Wanneer er een verbouwing op de planning staat, kan in overleg met de aannemer worden besproken in hoeverre de meubels plaats moeten maken.

 • Schade voorkomen aan de meubels
 • Project goed bereikbaar voor aannemer
 • Vocht en stof gaan overal in zitten

Het verhuizen naar de garage of een ander verblijf, zijn dus bij grote verbouwingen vaak noodzakelijk. Soms dienen de meubels in meerder stappen verhuist te worden.

Grote meubelstukken

Is er een bank aangeschaft, maar krijgt u deze niet op zijn plek? Of misschien juist een bed verkocht, maar past deze niet meer door de deuren? Wij kunnen spullen demonteren en verhuizen, of naar beneden/boven brengen.

Naast het demonteren en verhuizen, is het middels ons ook mogelijk om een verhuislift in te schakelen. Hierdoor kan er veel via de ramen verhuist worden.

Interne bedrijfsverhuizing

Om een interne verhuizing binnen het bedrijfspand compleet te maken, bieden wij de volgende speciale diensten aan.

 • Demonteren/monteren
 • Archiefopslag
 • Archiefvernietiging
 • Handyman voor alle kleine klusjes

Bij een bedrijfsverhuizing is het noodzakelijk om een draaiboek op maat te maken. Bij iedere verhuizing zijn er andere aandachtspunten. Daarbij is het cruciaal om de bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren. Als het personeel zo lang mogelijk door kan werken, is dit een directe winst.

Zelf de verhuizing uitvoeren is daarom ook af te raden. Door een goede planning verdienen wij onze kosten ruimschoots terug. Dit tonen wij graag aan door onze expertise en aantal voorbeelden. Iedere verhuizing van klein tot groot, is geen enkel geen probleem.

Tijdelijke opslag mogelijk

Het kan zijn dat er intern een verhuizing nodig is, maar dat er eigenlijk intern helemaal geen ruimte is. Hiervoor kan onze opslagruimte de oplossing bieden. Als Rotterdammovers.nl hebben wij een eigen ruimte ter opslag en hierdoor kunnen wij heel flexibel zijn.

Wij komen graag in gesprek om de verschillende opties door te nemen. Uiteindelijk willen wij in zo min mogelijk bewegingen wel het doel te behalen.

Vraag een offerte aan

Om inzicht in de kosten te krijgen en deze kosten mogelijk ‘intern’ te bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op.

De tarieven zullen wij communiceren en nog belangrijk is dat wij graag op locatie langs komen om tot een voorstel te komen. Gaat het slechts om enkele meubels, dan is het ook mogelijk om een aantal foto’s naar ons toe te sturen op info@rotterdammovers.nl 

Werkgebied

 

Vragen?

085 - 0045 468

Onze verhuisdiensten