Goedkoop verhuizen Rotterdam

 • Binnen paar uur meer duidelijkheid
 • Diverse offertes vergelijken
 • 40% besparen op de verhuiskosten

Particuliere verhuizing

Grotendeels van de verhuizingen worden door particuliere uitgevoerd. Hierdoor is het ook een dagelijkse taak van RotterdamMovers om particuliere verhuizingen te verzorgen. Ook uw verhuizing kan op uw gewenste tijdstip door ons worden afgehandeld. Geheel naar de wensen die vooraf worden besproken.

Er zijn een aantal redenen om voor onze service te kiezen. Hieronder kort en bondig wat u van ons kunt verwachten:

 • Flexibel in de planning
 • Snel en efficiënt werken
 • Professionele verhuizers
 • De verhuizing is verzekerd, vraag naar de voorwaarden
 • Goedkoopste aanbieder in de regio!
 • Kennis van de regio

Kijk snel verder welke services wij allemaal aanbieden. Zo kunnen wij ook helpen bij de opslag of als er enkel wat meubels verhuist moeten worden voor een verbouwing!

Hoe ziet een verhuizing eruit?

Een verhuizing heeft verschillende fases. Hierbij is de voorbereidende fase het meest intensief en kan maanden voor de verhuizing worden gestart. Denk hierbij aan het inpakken van verhuisdozen, maar ook het regelen van een verhuisbedrijf. Hoe eerder een verhuisbedrijf geboekt word, des te goedkoper deze vaak zijn prijzen kan aanbieden. Ook andere voorbereidingen zoals het regelen van een nieuwe school voor kinderen en het afronden van eventuele hypotheken, kan ruim van te voren plaats vinden.

Om een overzicht te houden van alle taken, kunnen wij een checklist aanbevelen. Zo kan in de aanloop van de verhuizing worden afgevinkt wat er zoal gedaan is en vooral wat er nog gedaan moet worden. Bij de voorbereiding kunnen wij natuurlijk al helpen waar nodig.

Waar wij als verhuisbedrijf voornamelijk in beeld komen is de verhuisdag zelf. Het liefst wilt men in een zo kort mogelijk tijd verhuizen en dit lukt ons zo goed als altijd ook binnen 1 dag voor een particuliere verhuizing. Het inladen van de inboedel, goed beschermen van de meubelstukken en bij de nieuwe woning weer alles uitladen en in de woning zetten. Het kan zijn dat er enkele kilometers tussen de 2 adressen zitten, het kan ook zo zijn dat we het halve land door moeten rijden.

De afstand en inboedel zal voor ons mede bepalen welke verhuiswagen wij inschakelen. Met ons wagenpark is er altijd een geschikte wagen aanwezig.

Nadat de verhuizing is afgerond dient er goed gecontroleerd te worden of alles naar wens is aangekomen. Daarnaast moeten de laatste papierwerken in orde worden gemaakt. Zo zal de adreswijziging op tijd moeten worden doorgegeven aan de nieuwe gemeente.

Extra diensten die wij aanbieden:

Naast het standaard vervoeren van de inboedel, staan wij ook zeker klaar voor de volgende services

 • Een verhuislift
 • Opslagruimte
 • Handyman service
 • Ontruiming van een woning
 • Verhuisdozen huren bij ons
 • Inpakservice
 • Meubelstukken van groot formaat of extra voorzichtigheid (denk aan piano)
 • Parkeervergunning

Geheel afhankelijk van de eigen wensen, kan er een pakket worden samengesteld. Zo kunnen er verhuisdozen zelf gehuurd of gekocht worden, of kunt u ze bij ons afnemen. Wij zorgen dan ook dat de verhuisdozen tijdig klaar staan, zodat de inboedel ingepakt kan worden.

Verhuizing van ieder formaat

Voor iedere verhuizing zijn er andere wensen. Zo kunnen onze verhuizers voor slechts een paar uur worden ingehuurd. Maar is het ook mogelijk om een heel team de hele dag rond te hebben lopen die een gehele verhuizing verzorgen. Zo hebben wij ervaring met veel studentenkamers, maar ook de grote projecten van bibliotheken kunnen wij voor onze rekening nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Of neem mogelijk alvast een kijkje op onze pagina met tarieven.

Alvast een paar handige tips

Om een stapje de goede richting in te helpen, delen wij graag de tips die in de praktijk zijn waarde hebben aangegeven. Onze klanten en verhuizers hebben het volgende lijstje samengesteld.
 1. Begin tijdig met het inpakken van de opgeslagen spullen
 2. Gooi waar mogelijk is spullen weg die niet meer gebruikt worden
 3. Houdt de verhuis checklist bij de hand, hierdoor kan er geen belangrijk punt over het hoofd worden gezien.
 4. Pak verhuisdozen niet te zwaar in
 5. Zet een reiskoffer klaar die ingepakt kan worden voor een aantal dagen/weken. Stop hier de essentiële spullen in, zoals een toilet tas. De dagen rondom een verhuisdag kunnen voelen als kamperen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

Om een beeld te krijgen van de wensen en de spullen die bij de verhuizing komen kijken, nemen wij graag een bezoek op locatie. Geheel vrijblijvend kunnen wij hierdoor een prijs geven en heeft u direct een idee van wat u kunt verwachten. Bij een standaard verhuizing kan een prijs vaak op basis van de inboedel en afstand tussen de adressen worden bepaald. Op het moment dat er extra services nodig zijn, dan zullen hier mogelijk extra kosten voor in rekening gebracht worden. Dit kunnen wij allemaal formuleren in een offerte, dit is uiteraard nog steeds geheel gratis!  

Werkgebied

 

Vragen?

085 - 0045 468

Onze verhuisdiensten