Goedkoop verhuizen Rotterdam

  • Binnen paar uur meer duidelijkheid
  • Diverse offertes vergelijken
  • 40% besparen op de verhuiskosten

Tijdelijke opslag

Voor een opslagruimte in regio Rotterdam zijn er meerdere opties. De meest ingewikkelde optie is waarschijnlijk zelf een opslagruimte reserveren en de spullen hier zelf naartoe brengen en ophalen. Er zal veel heen en weer gereden moeten worden en de opslagruimte zal voor een bepaalde datum vast gelegd moeten worden.

Een makkelijkere oplossing, en vaak ook voordeliger, is het inschakelen van RotterdamMovers die alles uit handen neemt. Ongeacht hoe lang de opslag zal duren, kunnen wij de inboedel in onze eigen opslag plaatsen. Vooraf nog geen datum bekend wanneer de nieuwe woning beschikbaar is? Geen probleem. De kosten zullen in dit geval achteraf worden berekend.

Verhuiscontainer huren

Naast dat wij de spullen komen inladen en naar onze opslag brengen, is het ook mogelijk om zelf de verhuiscontainer te vullen. Hiervoor plaatsen wij op de aangegeven datum een verhuiscontainer die u zelf kunt vullen. Wanneer deze gevuld is zullen wij deze ophalen en opslaan.

Mocht de nieuwe woning gereed zijn dan brengen wij de verhuiscontainer naar het nieuwe adres waar deze zelf weer uitgeladen kan worden. Natuurlijk is onze hulp altijd in te schakelen tegen een meerprijs.

Met een verhuiscontainer in Rotterdam worden de kostenbesparing en flexibiliteit gecombineerd met elkaar.

Verhuis en opslag

De gehele verhuizing uitbesteden is altijd de meest veilige keuze. Hierbij regelen wij alles van A tot Z. De inboedel staat veilig en verzekerd bij ons opgeslagen en is ieder moment te bezorgen. In Rotterdam is ruimte kostbaar, daarom is het compact inpakken essentieel. Om kosten te besparen is het altijd slim om goed na te denken welke meubels wel en niet mee gaan met de verhuizing in regio Rotterdam.

Kosten van opslagruimte

Naast de standaard uurtarieven en het inzetten van de verhuiswagen, komen er extra kosten voor de opslag. Deze word simpelweg bepaald door 2 factoren.

  • M3 van de inboedel
  • Periode van opslag

De kosten voor een gemiddelde gezinswoning komt uit rond de 350 euro per maand.

Kom direct in contact

Benieuwd naar wat wij voor uw opslag kunnen betekenen? Geef online uw wensen aan en wij kunnen een prijs geven voor de diensten. Daarbij is het ook mogelijk om meerdere onderdelen van de verhuizing uit te besteden.

Werkgebied

 

Vragen?

085 - 0045 468

Onze verhuisdiensten