Goedkoop verhuizen Rotterdam

  • Binnen paar uur meer duidelijkheid
  • Diverse offertes vergelijken
  • 40% besparen op de verhuiskosten

Verhuisbedrijf Maassluis

Om van dienst te zijn in Maassluis, hebben wij diverse verhuizers in de omgeving paraat staan. Het vinden van een geschikt verhuisbedrijf in Maassluis is via ons een fluitje van een cent.

Graag helpen wij uw verhuizing te ondersteunen waar nodig. Op het moment dat u zelf nog deels van de verhuizing kan uitvoeren, zal dit schelen in de kosten. Veelal krijgen wij de verantwoordelijkheid voor de gehele verhuizing. Zo zorgen wij voor de juiste planning en het materiaal. 

Particuliere verhuizing in Maassluis

Als particulier is er vaak weinig ervaring met verhuizen en is het juist belangrijk dat deze met zo min mogelijk stress gaat verlopen. Een professionele ondersteuning van RotterdamMovers geeft de zekerheid waar naar u op zoek bent. Tegen een scherp tarief laten wij onze verhuizers de inboedel verhuizen.

Voordat de verhuizing plaats gaat vinden hebben wij nog wel een aantal tips, deze zullen helpen bij het besparen van tijd en geld.

Een bedrijfsverhuizing

Voor een zakelijke verhuizing in Maassluis hebben wij de juiste ervaring in huis. Het plannen van een dergelijk project is de basis. Op kantoor hebben wij vaste planners zitten die een blauwdruk kunnen maken van uw verhuizing. Als verhuisbedrijf Maassluis kunt u enkel het hoogste verwachten.

Ook kunnen wij archiefopslag en vernietiging verzorgen. Het verhuizen van een bedrijf is noodzakelijk dat er zo min mogelijk bedrijfsprocessen worden verstoord. Daarom raden wij aan om een aantal keer af te spreken om alles wederzijds duidelijks te kunnen maken.

Bij zakelijk verhuizen zullen wij een offerte op maat uitbrengen. Samen met onze ervaringen en scherpe prijzen, zijn wij verzekerd dat wij een mooi aanbod kunnen doen.

Specifieke diensten afnemen

Iedere verhuizing staat op zichzelf en de woonsituatie is niet altijd standaard. Ook de inhoud van een inboedel kan op sommige punten specifieke aandacht eisen. Voor ieder vraagstuk hebben wij een oplossing, zie hieronder een overzicht van specifieke diensten die wij als verhuisbedrijf Maassluis aanbieden.

Piano Verhuizen

Het laten verhuizen van een piano (of vleugel) dient met precisie te worden uitgevoerd. Vanaf het optillen tot het weer uitladen, wij zorgen dat uw piano/vleugel op de nieuwe locatie komt.

Verhuislift

Bij een verhuizing op hoogte, is het bij een gebrek aan interne lift, vaak handig om een verhuislift in te zetten. Graag komen wij op locatie langs om een inschatting te kunnen maken.

Verhuisbus huren

Het huren van een verhuisbus in Maassluis is bij ons mogelijk inclusief een verhuizer. Naast een ervaren verhuizer heeft u ook direct mankracht erbij die kan helpen.

Inpak service

Heeft u vooral een helpende hand nodig bij het inpakken en/of (de)monteren van de inboedel. Onze inpakservice in Maassluis helpt bij het zorgvuldig inpakken van de spullen die mee gaan met de verhuizing.

Opslagruimte

Onze eigen opslagruimte in de regio kan een oplossing bieden voor een tijdelijke opslag. Van een gehele inboedel tot het opslaan van enkele spullen. Een scherpe prijs voor verhuis en opslag combi, wij brengen u graag een offerte op maat!

Interne verhuizing

Is er een verbouwing op komst en dienen er spullen verplaatst te worden binnenshuis? Of een andere oorzaak waardoor er wat ruimte gecreert moet worden in de woning? Wij helpen graag bij het intern verhuizen van de benodigde spullen.

Kosten van verhuizers Maassluis

Het vooraf weten van de prijs is goud waard op het moment dat u zoekt naar een verhuisbedrijf in Maassluis. Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de tarieven die wij hanteren. Hierbij komen wij graag op afspraak langs om een definitieve offerte op tafel te leggen.

Tabel met overzicht kosten

Het berekenen van de totale kosten kunnen vlug weg gedaan worden op het moment dat u meer weet over de grootte van de inboedel en de bereikbaarheid. Als de verhuizing binnen de regio Maassluis valt, dan zullen de transportkosten nihil zijn. 

Het is altijd een combinatie van:

  1. afstand
  2. inboedel
  3. bereikbaarheid

Deze 3 factoren bepalen de uiteindelijke kosten. Kom direct met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Na een orienteren gesprek samen, brengen wij een offerte uit. Deze offerte kunt u op het gemak bekijken en wanneer er voor ons is gekozen, maken wij een planning voor de verhuizing. Afhankelijk van de wensen kunnen wij verhuisdozen laten bezorgen of wij pakken de inboedel in voor u. Daarbij leveren wij ook het beschermfolie en overig inpakmateriaal wat er nodig .

Bij het uitvoeren van de daadwerkelijke verhuizing, zullen wij op afgesproken tijd en locatie klaar staan om te beginnen. De verhuizing kan vaak binnen 1 dag afgerond worden. Bij een grotere verhuizing schakelen wij meer verhuizers vanuit Maassluis in en mogelijk een grotere verhuisbus. Mocht het niet lukken om binnen 1 dag te verhuizen, dan komen wij de volgende dag terug.

Nadat alles op de nieuwe locatie staat is het belangrijk om alles goed te controleren. Wij gaan pas weg op het moment dat u 100% tevreden bent.

Goedkope verhuizer in Maassluis

Waar wij niet onderuit komen is de concurrentie. Omdat wij zoeken naar verhuizingen in de regio van 010, kunnen wij het ook direct tegen een mooie prijs aanbieden. Het is voor onze verhuizers makkelijk om even in Maassluis persoonlijk langs te komen om zo een offerte op te stellen.

Vergelijk de kosten van verhuisbedrijf uit Maassluis geheel gratis & vrijblijvend!

De kosten zijn vooraf lastig te bepalen zonder enige kennis van de wensen. Uiteraard kunnen wij wel een schatting geven over onze tarieven van een verhuizer, verhuiswagen, verhuislift en alles wat bij de verhuizing komt kijken. Neem hiervoor een bezoek aan de pagina met onze tarieven. Het aanvragen van een vergelijking zal leiden tot een besparing van zo een 30% op de kosten van een verhuizing in Maassluis.

Adreswijziging doorgeven

Een tip die wij standaard meegeven is het doorgeven van de adreswijziging bij de gemeente Maassluis in het geval u binnen de gemeente verhuist. Verhuist u vanuit de gemeente Maassluis, dan dient u de wijziging bij de nieuwe gemeente aan te geven. 

Vooral het moment van aangeven is cruciaal. Dit kan vanaf 4 weken voor de verhuisdatum tot uiterlijk 5 dagen na de verhuisdatum. Mocht deze niet tijdig worden gedaan, dan kan er een boete volgen.

Het is mogelijk om de verhuizing digitaal door te geven. Bekijk het online verhuisformulier van de gemeente Maassluis

Werkgebied

 

Vragen?

085 - 0045 468

Onze verhuisdiensten