Goedkoop verhuizen Rotterdam

  • Binnen paar uur meer duidelijkheid
  • Diverse offertes vergelijken
  • 40% besparen op de verhuiskosten

Onze verhuisdiensten

Onderstaande diensten bieden wij aan in de regio Rotterdam. Valt uw postcode hier ook onder, neem een kijkje naar wat ons werkgebied precies in houdt.

De diensten die wij aanbieden zijn flexibel en met elkaar te combineren uiteraard. Daarbij leveren wij graag de materialen die nodig zijn. Zo is het mogelijk om via ons verhuisdozen te regelen en een verhuislift kunnen wij ook meenemen indien deze nodig gaat zijn.

Zowel particulieren als bedrijven komen bij ons uit en kunnen wij helpen met de verhuizing. De meeste voorkomende soorten verhuizingen staan hieronder vermeldt. Klik verder op het onderwerp voor meer informatie en prijzen!

Particuliere verhuizing 

De meest voorkomende verhuizing die wij uitvoeren zijn voor particulieren. zowel een klein transport als een gehele verhuizing behoort tot de mogelijkheden.

Hierbij berekenen wij vooraf het aantal uur wat wij verwachten nodig te hebben. Dit in combinatie met de verhuiswagen en overige diensten die worden afgenomen, kunnen wij een prijs bepalen.

Er zullen geen voorrijkosten worden gerekend in de nabije regio.

Opslagruimte 

Om te kunnen voorzien in het totaal pakket is het bij sommige verhuizingen nodig om de inboedel tijdelijk op te slaan. Bij Rotterdammovers.nl hebben wij de opslag zelf in de hand.

Voor zowel een opslag van enkele dagen tot enkele maanden gaan wij ons best doen om een oplossing op maat aan te bieden.

Daarnaast is het aantrekkelijk om de verhuizing door 1 partij uit te laten voeren, dit maakt het een stuk makkelijker voor de planning.

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano of vleugel is hele andere koek. Zo dient er rekening gehouden worden met het transport, zodat er niks beschadigd raak binnenin.

Een piano verhuizen kan op zichzelf staan, maar is natuurlijk ook mogelijk om onderdeel te zijn van een grotere verhuizing.

het is altijd belangrijk om ons op de hoogte te brengen van de gehele inboedel en zeker om specifieke wensen (zoals een piano/vleugel) tijdig door te geven. Dan kunnen wij vervolgens rekening houden met de de gewenste verhuizer en het vervoer

Zakelijke verhuizing 

Veelal een stuk complexer en hierdoor de inzet van professionals nog belangrijker. Een zakelijke verhuizing heeft invloed op de business en er dient zo min mogelijk verlies van tijd en service te zijn.

Naast het verhuizen van de kantoormeubelen zullen wij ons ook bezig houden met het overzetten van de nodige systemen. Waar nodig schakelen wij derde partijen in om alles zo snel en vlekkeloos te laten verlopen. 

Internationaal verhuizen 

Van Belgie tot Australie, diverse reizen hebben wij reeds achter de rug. Hierbij heeft iedere internationale verhuizing zijn eigen aandachtspunten. Denk aan al het papierwerk wat nodig is.

Het koppelen van alle partijen en de planning die hierbij nodig is, durven wij gerust 1 van onze specialiteiten te noemen.

Hoe flexibeler de planning is, des te meer wij kunnen combineren en besparen. Waar gaat u heen verhuizen, laat het ons weten!

Grote meubelstukken

Net iets nieuws aangeschaft bij de ikea, of gekocht op marktplaats. Alleen lukt het regelen van vervoer niet? Of mogelijk zelf de verhuisdozen naar het nieuwe adres brengen, maar geen bus voor de grotere meubels?

Het huren van een verhuisbus is vaak duurder dan het huren van een bus + verhuizer bij ons. Afhankelijk van de afstand en de benodigde hulp.

Ook bij het vervoeren vanaf lastige locaties helpen wij graag een handje.

Werkgebied

 

Vragen?

085 - 0045 468

Onze verhuisdiensten